Zakelijk

e•bloom building sustainable partnerships B.V. biedt een totaaloplossing voor iedere zakelijke klant. We doen dit op verschillende manieren. Wij faciliteren de oplossing die past bij jouw organisatie, doelgroep en behoefte. Dat kan op de volgende manieren:

e•shop
Bestel een los boeket voor op kantoor, een jarige collega, een jubilaris, een klant of voor op de balie.

e•portal
Gebruik jouw zakelijke bestelomgeving voor medewerkers. Zo kunnen zij eenvoudig voor ieder gewenst moment of gelegenheid een passend boeket bestellen

e•ship
Maak gebruik van onze professionele productie, het efficiënte fulfilment en ons internationale logistieke netwerk.

e•abo
Sluit een handig bloemenabonnement af zodat je nooit meer hoeft om te kijken naar een mooie presentatie van de ontvangstruimte, de vergaderzaal of het kantoor.

e•store
Laat door ons jouw volledige bloemenwebshop ontwikkelen met eigen bloemen- en boeketlijnen.

e•specials
Bestel grotere aantallen in één keer voor een speciale gelegenheid of actie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je een specifieke behoefte hebt, of wanneer we met je mee kunnen denken.

Afrekenen kan in alle gevallen per maand en op kostenplaats.

Duurzaamheid
Wij beschikken over de meest duurzame productielocatie van Nederland. Duurzaamheid heeft dan ook binnen de gehele keten prioriteit. Wij werken op transparante wijze met onze kwekers en alle boeketten worden op verantwoorde wijze geproduceerd in onze energie neutrale omgeving in Aalsmeer.

Design
Onze boeketten worden ontworpen door ons eigen designteam. Zij laten zich inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen en de mooie seizoensproducten. Alles verantwoord geproduceerd in een energie neutrale omgeving in Aalsmeer. Jarenlange ervaring en puur vakmanschap maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends en seizoenen en innoveren we continu. Al deze inspiratie zorgt voor mooie ontwerpen die we vertalen naar prachtige, verantwoorde producten die passen bij de ontvangers én onze opdrachtgevers. De boeketten worden handgebonden of gemaakt op een van onze hoogwaardige machines op onze eigen duurzame locatie.

Wij brengen inspiratie en beleving in bloemen en planten naar iedereen die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze bloemen komen vers van de kweker en kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap.

Verzending
De boeketten worden verpakt als cadeau in een speciaal voor bloemen ontworpen en FSC-gecertificeerde verzenddoos en vervolgens netjes bezorgd door onze professionele logistieke partners op ieder gewenst moment, op ieder gewenst adres.