Service

Naast het bieden van de perfecte oplossing voor jouw online bloemenwensen, is het allerbelangrijkste dat wij ontzorgen. Het verzorgen van een prachtig boeket, gemaakt van verse bloemen, verpakt als cadeau, bezorgd op het juiste moment voor een aantrekkelijke prijs; dat is waar het om gaat. De ultieme beleving!
Daarbij is het voor jouw organisatie essentieel dat de geboden oplossing past bij de doelstelling en visie van het bedrijf. Dit komt terug in iedere fase van het proces. Van het kiezen van het juiste design tot aan het afleverbericht van de vervoerder. Iedere stap is zorgvuldig en het servicelevel is hoog. Alles met als doel: een blije en verraste ontvanger een onvergetelijke ervaring bezorgen met een prachtig boeket waar hij lang van kan genieten.

Ieder boeket wordt verpakt als cadeau, voorzien van uitgebreide informatie over de behandeling en verzorging van de bloemen, voldoende hoogwaardige bloemenvoeding en een persoonlijke boodschap van de zender. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke verrassing bij de ontvanger die lang kan genieten van een vers en eigentijdse bos.

Services e•portal & e•store
Los van het design, de producten, de betaalstromen, de techniek, het fulfilment en het transport, faciliteren we alle praktische zaken om ervoor te zorgen dat de boeketten op de juiste manier in de schijnwerpers worden gezet en ook lang mooi blijven op de vaas. Denk hierbij aan fotografie, teksten, aantrekkelijke prijzen en informatieve instructies.

In onze eigen interne fotostudio maken we professionele foto’s van alle producten. Ook zorgen wij ervoor dat de boeketten desgewenst in een eigen sfeer worden geplaatst, de beelden worden voorzien van een logo, en dat de beelden naar wens worden bewerkt.
Van ieder product maken wij een standaard fotoset die we voor iedere klant beschikbaar maken. Samen met onze partners verzorgen wij ook sfeerfotografie op diverse locaties. Deze kunnen eventueel worden ingezet voor uw eigen marketingactiviteiten.