Fulfilment

Creatie
Onze fulfilment locatie is een van de modernste van Europa. Bloemen komen direct van de kweker vers bij ons binnen en worden onder optimale condities verwerkt tot prachtige boeketten. Vervolgens worden ze verpakt als een cadeau, gepersonaliseerd en bezorgd door professionele, vertrouwde logistieke partijen.

Bezorging
We bezorgen onze boeketten 6 dagen per week naar zowel het bedrijfsleven als naar consumenten en kunnen, in overleg, ook op speciale dagen zoals Valentijnsdag en Moederdag bezorgen. We werken nauw samen met gerenommeerde pakket- en koeriersdiensten om de met zorg gemaakte boeketten uit te leveren. Indien je als bedrijf een voorkeur hebt voor een specifieke contractor, kunnen wij dat uiteraard in overleg voor je invullen.

Kwaliteit & flexibiliteit
Onze boeketten worden centraal in onze fulfilment locatie in Aalsmeer geproduceerd, of het nu gaat om stukproductie of om grote aantallen. We hebben alles onder één dak. Hierdoor is er optimale conditionering en kwaliteitscontrole en kunnen we snel schakelen indien nodig. Onze organisatie, kennis en ervaring zorgen ervoor dat we flexibel zijn in het creëren van maatwerkoplossingen en producten gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Interesse in een eigen bloemenlabel, lijn, online propositie of ‘gewoon’ behoefte aan het versturen van boeketten naar interne en externe relaties? Je bent meer dan welkom in Aalsmeer om samen met ons te komen tot een invulling die past bij jouw wensen.