FAQ2020-04-28T14:18:19+00:00

Heeft u een vraag aan of over e•bloom? We hebben de meest gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of per mail: contact@e-bloom.nl.

Kan ik als particulier ook bestellen?2020-08-07T11:13:49+00:00

Ja, particulier bestellen kan direct in onze shop. We zijn op dit moment druk bezig met het inrichten en afronden van onze webshop e-bloom.nl. Via deze shop kun je  plukboeketten en traditionele boeketten eenvoudig online bestellen en laten bezorgen op ieder adres in Europa. In slechts 3 klikken bestel je snel en eenvoudig jouw favoriete bos. We verzenden hem vervolgens als cadeau in een giftbox.

Wie zijn jullie?2020-08-07T11:14:49+00:00

Wij zijn het nieuwste en groenste e-commerce bedrijf op het gebied van bloemen en planten. Als onderdeel van Groenland BV en met een team van ervaren specialisten op het gebied van online bloemenverkoop, kunnen wij iedere aanvraag met zorg uitvoeren. Of het nu gaat om enkele stuks, of een paar duizend per dag, wij zijn jouw partner. Voor iedere organisatie, voor ieder budget, voor iedere doelgroep, voor ieder doel bieden wij een passende oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het?2020-08-07T11:16:26+00:00

e•bloom building sustainable partnerships B.V. is dé zakelijke partner voor iedere organisatie die op zoek is naar een oplossing op het gebied van het online bestellen van bloemen. Dit kan van 1 boeket per week tot een paar duizend per dag. Wij faciliteren de oplossing die past bij jouw organisatie en behoefte. Bestel los een boeket, gebruik jouw eigen portal, ontwikkel een eigen shop, sluit een abonnement af, bestel grotere aantallen in 1 keer of doe een actie. Alle boeketten worden handgebonden, ingepakt als een cadeau en netjes afgeleverd op ieder gewenst moment op ieder gewenst adres.

Hoe krijg ik mijn bloemen geleverd?2020-08-07T11:18:17+00:00

Jouw boeketten worden bezorgd door een van onze gerenommeerde logistieke partnerbedrijven. De boeketten worden met zorg handgebonden, voorzien van een freshbag en ingerold in een mooi en duurzaam vel en in de speciale e•bloom flowerbox verpakt. Je kunt in het bestelproces eenvoudig aangeven of je een persoonlijke boodschap toe wilt voegen en kiezen op welk moment je jouw boeket geleverd wilt hebben.

    Go to Top