FAQ2020-04-28T14:18:19+00:00

Heeft u een vraag aan of over e•bloom? We hebben de meest gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of per mail: contact@e-bloom.nl.

Kan ik als particulier ook bestellen?2020-05-14T14:16:36+00:00

Ja, particulier bestellen kan binnenkort direct in onze shop. We zijn op dit moment druk bezig met het inrichten en afronden van onze webshop e-bloom.nl. Via deze shop kunt u plukboeketten en traditionele boeketten eenvoudig online bestellen en laten bezorgen op ieder adres in Europa. In slechts 3 klikken bestelt u snel en eenvoudig uw favoriete bos. We verzenden hem vervolgens als cadeau in een giftbox of u kunt gebruik maken van onze bloemistenservice waarbij we het boeket zonder doos vanaf het fust aanbieden aan de ontvanger, uiteraard met een glimlach!

Houd onze site en social media in de gaten voor het laatste nieuws en de meest actuele planning.

Wat is e•bloom?2020-04-28T10:42:27+00:00

Wij zijn het nieuwste en groenste e-commerce bedrijf op het gebied van bloemen en planten. Als onderdeel van Groenland BV en met een team van ervaren specialisten op het gebied van online bloemenverkoop, kunnen wij iedere aanvraag met zorg uitvoeren. Of het nu gaat om enkele stuks, of een paar duizend per dag, e•bloom is uw partner. Voor iedere organisatie, voor ieder budget, voor iedere doelgroep, voor ieder doel bieden wij een passende oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt e•bloom?2020-05-14T14:03:09+00:00

E•bloom is dé zakelijke partner voor iedere organisatie die op zoek is naar een oplossing op het gebied van het online bestellen van bloemen. Dit kan van 1 boeket per week tot een paar duizend per dag. Wij faciliteren de oplossing die past bij uw organisatie en behoefte. Bestel los een boeket, gebruik uw eigen portal, ontwikkel uw eigen shop, sluit een abonnement af, bestel grotere aantallen in 1 keer of doe een actie. Alle boeketten worden handgebonden, ingepakt als een cadeau en netjes afgeleverd op ieder gewenst moment op ieder gewenst adres.

Hoe krijg ik mijn bloemen geleverd?2020-04-15T15:16:45+00:00

Uw boeketten worden bezorgd door een van onze gerenommeerde partnerbedrijven. De boeketten worden met zorg handgebonden, voorzien van een freshback en verpakt in sleeve en in een speciale e•bloom flowerbox gelegd. Het boeket wordt verpakt als een cadeau. U kunt in het bestelproces eenvoudig aangeven of u een persoonlijke boodschap toe wilt voegen.