e•bloom building sustainable partnerships B.V. is jouw online bloemist; verse bloemen direct van de kweker met zorg en vakmanschap gebonden. Wij bezorgen zowel in binnen- als buitenland. Jouw bestelling verpakken we netjes in een speciale verzenddoos en brengen we tot aan de voordeur. Ideaal voor jezelf maar zeker ook als cadeau voor een ander. Samen met onze partner Groenland B.V. hebben we de meest milieuvriendelijke productieomgeving van Nederland (en wellicht van de wereld).

Al onze bloemen en planten komen direct van de kweker en worden verwerkt in unieke boeketten ontworpen door onze eigen designers.

Met onze vormgevers volgen we de trends en ontwikkelingen. Die vertalen we naar mooie passende (verantwoorde) producten die passen bij de ontvangers als ook onze opdrachtgevers. Uiteraard zijn onze bloemen te volgen tot aan de bron en kennen we onze kwekers. Alles verantwoord geproduceerd in een energie neutrale omgeving in Aalsmeer.

Jarenlange ervaring en puur vakmanschap maakt dat wij snel kunnen inspelen op trends; wij innoveren continu.

Wij brengen inspiratie en beleving in bloemen en planten naar iedereen die kwaliteit en beleving hoog in het vaandel hebben staan. Onze boeketten worden zorgvuldig met de hand gemaakt, puur vakmanschap dus.